Contact

Brandstraat 193 - 2400 Mol
e. humat@veiligheidsopleidingen.be
t. 014 75 54 51
m. 0474 26 92 63
f. 014 31 68 12

Humat recognised for IS081 in English!

Humat voor 5 bijkomende risicovolle taken erkend!

Naast AV-011 (brandwacht), IS-081 (onafhankelijke ademhalingsbescherming, IS-007 (veiligheidswacht) en IS-013 (Meten EX-OX-TOX) zijn we nu ook erkend examencentrum voor AV006 (aanslaan van niet-kritieke lasten, IS-006 (aanslaan van kritieke lasten), AV-022 (steigerkeurder), AV-009 (persoonlijke valbeveiliging gevorderd) en IS-010 (flensmonteur). Humat heeft, buiten flensmonteur, deze opleidingen al jaren in haar standaardopleidingsaanbod zitten. De aanvraag tot erkenning als examencentrum voor risicovolle taken is dan ook een logische stap. Humat beschikt voor de opleiding persoonlijke valbeveiliging gevorderd over een speciaal uitgeruste opleidingslocatie!

Humat op zoek naar freelance docenten veiligheidsopleidingen

Is veiligheid uw passie? Heeft u een uitgebreide kennis van één of verschillende disciplines omtrent veiligheid? Bent u niet bang om als freelancer aan de slag te gaan? Kan u zich af en toe vrij maken tijdens de week? Humat bvba is op zoek naar geëngageerde lesgevers binnen de verschillende disciplines van ons opleidingsgamma. Check snel op de website www.humat.be voor het volledige aanbod! Profiel: - Je bent expert in je vak en kan deze kennis en praktische kunde, aangepast aan het doelpubliek, overbrengen - Je bent klantgericht en draagt kwaliteit hoog in het vaandel - Je hebt het nodige inzicht in veiligheid en de veiligheidsaspecten die voorkomen in bedrijven - Je hebt minimum een diploma VOL VCA of bent bereid dit te behalen - Je bent bereid om te werken als zelfstandige lesgever - Je spreekt vlot Nederlands, Engels en/of Frans is een pluspunt - Je hebt de nodige kennis van ICT: Outlook en PowerPoint in het bijzonder - Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen, rijbewijs C is een pluspunt (kleine blusmiddelen, besloten ruimte) Aanbod: - Humat biedt de ondersteuning die nodig is om alle opleidingen tot een goed einde te brengen: didactische materialen, presentaties, cursussen en trainingsunits - Een aangename samenwerking binnen een familiale omgeving - Een reistijdvergoeding voor elke contractor Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Neem contact met op via info@humat.be of 0474 269 263.

Over Humat Veiligheidsopleidingen

Humat werd een twintigtal jaar geleden opgericht door twee gedreven preventieadviseurs. Zij zagen dat opleidingen vaak door eerder theoretisch gerichte docenten gegeven werden; docenten die veelal enkel de praktijk uit hun eigen lessituaties kenden en geleerd hebben. Voor deelnemers zonder voorkennis voldoet dit. Maar hoe kan je een meer ervaren werknemer boeien en nog iets bijbrengen? Dat kan enkel door docenten die uit het vak komen, docenten die uit ervaring kunnen spreken.
Humat beschikt over een gemotiveerd docententeam. Zij staan nog in de praktijk of hebben hun sporen verdiend door jarenlang met de door hen gedoceerde materie bezig te zijn.


De doelstelling van Humat en haar docenten is een positieve bijdrage te leveren aan de kennis en de vaardigheden van uw werknemers om de veiligheid op de werkvloer te verhogen. Een langdurige samenwerking, gebaseerd op vertrouwen, is wat Humat nastreeft en ook realiseert. Meer dan tachtig procentprocent van onze klanten gaan met Humat een langdurige relatie aan. De klant die maar om de paar jaar een opleiding aanvraagt of een nieuwe klant met een enkele opleidingsaanvraag maakt een kleine twintig procent van onze klanten uit.


Humat heeft voor de basisopleiding en de opfrissingen ervan een evenwichtige opleiding uitgewerkt welke aan de regels van goede praktijk voldoet. Voldoen deze eindtermen niet aan uw noden, dan kan de opleiding aangepast worden aan uw behoeften. Voor de opleidingen hulpverlener en risicovolle taken zijn er beperkingen. De basisopleiding hulpverlener is niet aanpasbaar aan uw noden. De opfrissingsopleidingen daarentegen worden bij voorkeur aangepast aan de noden van uw bedrijf. Geen enkele opleiding welke als voorbereiding gezien wordt voor het overeenkomstig examen van risicovolle taken, B-VCA of VOLVCA kan aangepast worden aan uw noden. Elk erkend examencentrum is gehouden aan de eindtermen van BeSaCC-VCA. Uw bedrijf dient rekening te houden met dit gegeven evenals met de voorwaarden die vanuit BeSaCC-VCA worden opgelegd voor organisatie en deelname aan het examen.

De expertise van Humat werd tijdens de opleidingen regelmatig aangesproken. Dit heeft ons er toe aangezet naast opleidingen ook een luik advies en ondersteuning in zake preventie uit te bouwen. U kunt advies en ondersteuning vragen van onze brandveiligheidsadviseurs, preventieadviseurs, milieu– en veiligheidscoördinatoren en onze docenten met jarenlange praktijkervaring.

Het Humatteam kijkt uit naar de samenwerking met uw team.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op.